Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Quick question - Vodafone

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Up to my knees in it
    Posts
    6,051
    Blog Entries
    5
    Reviews
    43

    Default Quick question - Vodafone

    Any one else been having problems with Vodafone broadband today ? Its been doing my head in all day :confused

    Cant get through to the helplines either
    Last edited by mellors; 29-06-11 at 20:26.
    Come in she said "I'll give you shelter from the storm "

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Indoors with Emmasweet
    Posts
    36,636
    Blog Entries
    15
    Reviews
    61

    Default

    Sorry mellors don't use Vodafone .: doc
    Between two evils, I always pick the one I never tried before.
    People who think they know everything are a great annoyance to those of us who do .: doc

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    18,153
    Reviews
    8

    Default

    Vodafone suck. All they want is the €€€€'s and don't care about you after they have your money. Used to have their broadband and was with them as well for my phone. The number of times I had problems with each was ridiculous, and the attitude of the customer care team as well as those who worked in the outlets in town was even more shocking.
    I'm not insane, I'm adorably bonkers!!!

    Frumsp & LDM Industries

  4. The Following User Says Thank You to ladiesman217 For This Useful Post:

    mellors (29-06-11)

  5. #4
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    424

    Default

    Quote Originally Posted by mellors View Post
    Any one else been having problems with Vodafone broadband today ? Its been doing my head in all day :confused

    Cant get through to the helplines either
    I don't have Vodafone broadband but Im having problems with my Vodafone mobile, the text messages are a mess Doesn't work I have to send 10 times the same message .... :-(

  6. The Following User Says Thank You to nick2010 For This Useful Post:

    mellors (29-06-11)

  7. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3,919
    Blog Entries
    1
    Reviews
    33

    Default

    Not sure if you are on mobile connect.
    I've noticed that gprs no longer seems to work on Vodafone mobile connect. I seem to need 3G or HSDPA to connect.

  8. The Following User Says Thank You to dave1dave For This Useful Post:

    mellors (29-06-11)

  9. #6
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    IN MY PLAYGROUND
    Posts
    295
    Blog Entries
    7

    Default

    yeah..is a bad connection...working sooo hard

    ### Last day in Ireland ###

  10. The Following User Says Thank You to Devil_Angel For This Useful Post:

    mellors (29-06-11)

  11. #7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    USA, Europe
    Posts
    401

    Default

    I was warned not to use Vodaphone before I visited Ireland. I used O2 instead on the Isle and in the UK. When I came to the US in April I dropped AT&T (who I had before I left) which is the worst carrier and went with T-Mobile.

    Good luck, darling, I know this kind of situation can be frustrating.
    Hiya I'm Jessica a tgirl escort for you! :-)

    JESSICA'S WEBSITE

  12. The Following User Says Thank You to TS Jessica Presley For This Useful Post:

    mellors (29-06-11)

  13. #8
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dublin
    Posts
    5,303
    Reviews
    15

    Default

    Quote Originally Posted by TS Jessica Presley View Post
    I was warned not to use Vodaphone before I visited Ireland. I used O2 instead on the Isle and in the UK. When I came to the US in April I dropped AT&T (who I had before I left) which is the worst carrier and went with T-Mobile.

    Good luck, darling, I know this kind of situation can be frustrating.
    Looks like satelite is the only option you haven't tried, LOL. Good advice though.

  14. #9
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In this thread
    Posts
    21,745
    Reviews
    102

    Default

    I tell ya ... Im on O2 and the reception has been shite for about a month now... whats up?

  15. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    18,153
    Reviews
    8

    Default

    Quote Originally Posted by JAMESCORK View Post
    I tell ya ... Im on O2 and the reception has been shite for about a month now... whats up?
    O2 reception has been shite ever since I changed to it from Meteor. Meteor is the best of the 3 imho.
    I'm not insane, I'm adorably bonkers!!!

    Frumsp & LDM Industries

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •