Results 1 to 5 of 5

Thread: Problems with "favourite escorts" option

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dublin
    Posts
    228

    Default Problems with "favourite escorts" option

    I was browsing a few profiles and I decided I wanted to add a girl to my favourites list. So I clicked the "add to favourites" option and I get taken to the page to log in, saying that "only registered users of E-I can add favourites". Here's the problem the problem, I'm already logged in and I still get this message. I have entered my username and password on that page and I still get the same message. It acts as if I have just refreshed the page or something.

    I think there may be a problem on your end here.
    Last edited by Buzz; 20-10-10 at 01:22.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Under Patricia.........
    Posts
    8,423
    Blog Entries
    1

    Default

    There have been a few problems with this function in the past...........

    https://www.escort-ireland.com/board...e-escorts.html

    https://www.escort-ireland.com/board...e-escorts.html

    I think someone had the same problem as you but I can't remember who or what happened over it..........sorry.........
    Advertising space available for hire, and reviews for sale, just call me....xxx

    "It's far easier to fight for principles than to live up to them."
    L

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    843
    Reviews
    37

    Default

    I see the same thing, however if I log into the forum first, then go to the profile and click add it works fine. Seems to be a problem only for me if I login and go to a profile without having taken the route around the forum first. Perhaps that also works for you, I don't know. Worth a try I'd say.
    Last edited by corkpunter; 20-10-10 at 01:36.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dublin
    Posts
    228

    Default

    Quote Originally Posted by corkpunter View Post
    I see the same thing, however if I log into the forum first, then go to the profile and click add it works fine. Seems to be a problem only for me if I login and go to a profile without having taken the route around the forum first. Perhaps that also works for you, I don't know. Worth a try I'd say.
    I tried again just now, went straight from this thread to the escorts section and it worked.

    Strange one.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    31,794

    Default

    Deleting your cookies usually solves this problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •