Results 1 to 10 of 10

Thread: hotshop phone advice

  1. Default hotshop phone advice

    how do i use my phone as a hotspot in order to view the internet on my laptop.
    im on 3 and they say No, we don't support tethering. any way around this

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In this thread
    Posts
    21,746
    Reviews
    102

    Default

    Quote Originally Posted by kayfay View Post
    how do i use my phone as a hotspot in order to view the internet on my laptop.
    im on 3 and they say No, we don't support tethering. any way around this
    It maybe a number of issues. 1. you may have to contact Three to ENABLE this service. 2. if you are prepay the service may not be allowed.

    Basically, contact Three...

    Hope this helps.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    GALWAY
    Posts
    1,763

    Default

    I use this allllllllll the time, its my main means of internet when working. one of my networks is 3 and other 087 you just need to switch it on on your phone, then go to internet connections on your laptop and it will ask you for the password which you will find on your phone in settings, enter this and away you go, it will remember this and connect you automatically the next time you turn on your hotspot.p
    I can have up to 10 devices teathering off my 087 number.
    Last edited by amylove69; 10-03-16 at 12:12.
    Some people have to have the last word,
    but they don't actually want you to stop talking,
    as they like the sound of their own voices too much.



  4. The Following User Says Thank You to amylove69 For This Useful Post:

    NoBrain2 (11-03-16)

  5. Default

    Quote Originally Posted by JAMESCORK View Post
    It maybe a number of issues. 1. you may have to contact Three to ENABLE this service. 2. if you are prepay the service may not be allowed.

    Basically, contact Three...

    Hope this helps.
    its prepay and they dont allow it

  6. Default

    Quote Originally Posted by amylove69 View Post
    I use this allllllllll the time, its my main means of internet when working. one of my networks is 3 and other 087 you just need to switch it on on your phone, then go to internet connections on your laptop and it will ask you for the password which you will find on your phone in settings, enter this and away you go, it will remember this and connect you automatically the next time you turn on your hotspot.p
    I can have up to 10 devices teathering off my 087 number.
    what plan are you on, you must be on contract

  7. #6
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    GALWAY
    Posts
    1,763

    Default

    Quote Originally Posted by kayfay View Post
    what plan are you on, you must be on contract
    no both are prepay , its really is just a case of turning on wifi hotspot/mobile hotspot on your phone and then picking it up on your device that you want to use and enter the password that you will find on your phone settings. I have been using it for years
    Some people have to have the last word,
    but they don't actually want you to stop talking,
    as they like the sound of their own voices too much.



  8. The Following User Says Thank You to amylove69 For This Useful Post:

    NoBrain2 (11-03-16)

  9. Default

    Quote Originally Posted by amylove69 View Post
    no both are prepay , its really is just a case of turning on wifi hotspot/mobile hotspot on your phone and then picking it up on your device that you want to use and enter the password that you will find on your phone settings. I have been using it for years
    are you using it on 3 payg as they are blocking me

  10. #8
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    in the clouds
    Posts
    996
    Reviews
    21

    Default

    3 say in the t&g that they dont allow it but plenty of people do it anyway and never get caught

  11. #9

    Default

    You should be able to hotspot with 3, I know it's against their terms of service but most people do it (myself included) However I know that certain phones that 3 sell do not have an option to hotspot so if you bought a new one from them that may be why.

    Otherwise you should be able to
    FUCKING STAR WARS

  12. #10
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    783
    Reviews
    5

    Default

    I tried it with three and was restricted, seems they can track it as laptop and phone work on different system, can you use a mobile phone sim in an unlocked data dongle and plug into usb port of laptop as never tried that

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •