Results 1 to 7 of 7

Thread: no pictures!!

  1. #1

    Default no pictures!!

    whether on my mobile or laptop, no pictures show up whatsoever, every other site works perfectly

  2. The Following 2 Users Say Thank You to skidmark For This Useful Post:

    Escort AdvertiserCindy Forever (26-02-11), Rayden (26-02-11)

  3. Default

    I get this problem with Google Chrome, but IE8 works ok on my pc. On android 2.2, both the built-in browser and skyfire seem ok, picture wise. Haven't checked the rest of the site.
    Last edited by beenabadboy2; 28-02-11 at 11:13. Reason: spelling

  4. #3

    Default

    Quote Originally Posted by skidmark View Post
    whether on my mobile or laptop, no pictures show up whatsoever, every other site works perfectly
    Same with my iPhone / iPad! Have tried couple of browsers same outcome!

  5. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Wiggidy View Post
    Same with my iPhone / iPad! Have tried couple of browsers same outcome!
    mobile is maemo and pc is firefox, never had a problem until the other day, one minute they appeared the next minute they're gone, all thats left is a box with the girls name in it. must be a problem with the site but i don't see anyone rushing to try and take care of it.

  6. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dublin
    Posts
    1,434
    Reviews
    8

    Default

    My laptop isn't showing this site properly.
    Lot's of lag, and no pictures at times.

    My phone was working, but this site is completely unusable now.

    I actually think it's getting worse

  7. The Following User Says Thank You to OnlyMe For This Useful Post:

    Wiggidy (03-03-11)

  8. #6

    Default

    Think you're right OnlyMe,

    Seems to work ok through Internet Explorer, but thats it...mobile devices etc renders the site unusable.

    But all other sites are perfect...

  9. #7

    Default

    Google Chrome working again for me now! Android has been working ok last few days. And this is my original account I'm logged on with, which hasn't been working (couldn't log in, kept looping) and suddenly today it works again. This site will end me...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •